Bästa 3-stjärniga hotellen i världen

Hur väljer man rätt hotell om man vill bo 3-stjärnigt? Ett hett tips är att kolla läget på hotellet. Det blir ju mindre skoj om hotellet ligger flera mil ifrån det du ska göra. Men det finns faktiskt en hel del riktigt bra hotell med endast tre stjärnor som verkligen lever upp till sina stjärnor och är värda några till. Det är väl värt att testa några riktigt bra hotell.

Om du ska besöka Köpenhamn är Ibsens Hotel ett mycket bra 3-stjärnigt hotell som erbjuder det mesta. Det ligger centralt i staden och du kan nå alla stora sevärdheter snabbt. Rummen är inredda i europeisk stil och känns riktigt hemtrevliga. De är stora och rymliga med fina badrum. Personalen är oerhört trevlig och seviceminded. Det här är ett hotell som verkligen är både prisvärt och trevligt. Det lever upp till mer än sina 3 stjärnor.

Är du en vagabond och vill uppleva allt?

Har du inte varit i Key West är det en upplevelse i sig. Här är det mesta väldigt amerikanskt med stora matportioner och stora bilar, ja allt är större i USA. Då kan det vara skönt att checka in på ett lite mindre hotell som Cypress House Hotel. Det ligger centralt och är ett härligt litet hotell med endast 22 rum. Här finns både swimmingpool och balkong tillgängligt för alla gäster.

Kan ett 3-stjärnigt hotell vara bra då? Det beror ju helt och hållet på vad du är ute efter men många 3-stjärniga hotell har det lilla extra som många gäster älskar. Ett av de bättre 3-stjärniga hotellen i världen är Hotel Sebastian’s som ligger i Amsterdam. Här blir du erbjuden allt. Hotellet är litet med endast 33 rum, vilket ger en personlig fin touch, som att vara hemma men borta.

Om du ska befinna dig mycket på hotellrummet

Om du vill utnyttja ditt hotell mycket när du reser och kanske är mest inne på hotellet är det bra att välja ett hotell som kan erbjuda allt på samma ställe. I Dubai finns ett hotell som har allt och lite till. Det är i närheten av Pearl Harbour och har såväl gym och pool. Dessutom ligger det nära butiker så du kan handla och tillaga din egen frukost. Hotellet heter Pearl Marina Hotel Apartments.

Att hyra en lägenhet kan vara både bra och enkelt om man är många. I Dubai finns många lägenhetshotell som har bra standard. Ofta är dem värda många fler stjärnor än 3. Så om ni är många eller om du tänkt tillbringa mycket tid på rummet är det ett väldigt bra alternativ. Du får fortfarande service med städning och reception och ofta finns även gym och pool också.

Hotell med rum eller lägenhet?

Egentligen handlar det om ifall ni är fler eller om det bara är du som ska resa. Du måste vara medveten om vad du vill ha. Är det en kompisresa eller en romantisk resa? När du kommit fram till det är det läge att börja titta på hotell och resor. Därefter är det läge att avgöra om du önskar en stor lägenhet med flera rum eller om det räcker med ett klassiskt hotellrum.

Är ni en familj kan det vara läge att välja en 3-stjärnig lägenhet till samma pris som ett hotellrum då ni får större yta och ett eget kök. Det är ofta samma service som gäller men boendet blir mer som ett riktigt hem. Är det en kompisresa eller en romantisk resa så är det kanske mer lämpligt att ta in på ett dubbelrum. Det finns många härliga hotell att välja på som har 3 stjärnor.

Några av de bästa 3-stjärniga hotellen

I Bangkok finns ett väldigt fint hotell med utmärkt service och härliga rum. Hotellet heter Arcadia Suites Bangkok by Compass Hospitality och ligger centralt i Bangkok. Det är stora fina rum och en stor pool på området. Här får du verkligen allt. Men du kanske inte vill åka så långt som till Thailand och då finns det många bra hotell även i Europa. En resa till Bordeaux och lite vinprovning kanske skulle passa någon gång?

Frankrike

Frankrike är ju ett land som är gjort för romantik. Är du singel när du åker dit är risken stor att du kommer hem upp över öronen förälskad. I Bordeaux finns ett underbart charmigt litet hotell som är perfekt för en kärleksresa. Best Western Grand Hotel Francais ligger centralt i Bordeaux och är kända för sin frukost. Här får du perfekt service och dessutom pratar personalen engelska, vilket fransmännen annars är otroligt dåliga på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *