Bästa 4-stjärniga hotellen i världen

Det finns många hotell i världen och mycket att välja på när man ska ut och resa eller bara lyxa till det lite extra med sin vän eller kärlek till exempel. Eller varför inte bara ge dig själv en härlig upplevelse. Man behöver inte alltid välja ett 5-stjärnigt hotell för att få det lilla extra. Runt om i världen finns många 4-stjärniga hotell som är minst lika kända för att erbjuda service i toppklass.

Ett som verkligen är värt ett besök och en övernattning är Art Hotel Novecento i Bologna som ligger i norra Italien. Det är ett mycket fint hotell som är känt för sin design. Hotellet ligger mitt i centrum i staden och har endast 27 rum, vilket gör det till ett riktigt charmigt boutique hotell. Det passar för dig som bara vill njuta eller också för dig som är ute på en affärsresa.

Affärsresa eller nöjestrip?

Det spelar egentligen inte så stor roll eftersom du förmodligen ändå vill uppleva bekvämlighet och njuta fullt ut när du bor på hotell. 4-stjärniga hotell som är kända hittar du lätt. Ett härligt hotell som är känt för sin fantastiska frukost är Hotel Eisenhut som ligger i Rothenburg i södra Tyskland. Tyskar är inte kända för att ha bra frukost men på det här hotellet är bara frukosten väl värd ett besök.

Att resa i Tyskland och bo på hotell är oftast en upplevelse när det kommer till service. Tyskar ställer höga krav på service när de reser vilket gör att de ger en fenomenal service till sina gäster. De är måna om sina gäster och gör allt för sina besökare. Bortsett från frukosten då som generellt brukar vara sisådär men just Hotel Eisenhut har en fenomenal frukostbuffé som är ett måste.

Vad kräver du när du kommer till hotell?

Kräver du att allt ska vara perfekt eller är du nöjd med att få en skön säng och ett fint rum? Ska du resa till New York finns The Lombardy som ligger mitt i city och nära allt du behöver. The Lombardy har allt du kan tänkas behöva såsom sköna sängar, härlig miljö och en underbar frukost om du nu vill lämna rummet och gå dit vill säga.

På The Lombardy kan du välja mellan ett litet rum eller en stor lägenhet med sovrum, vardagsrum och ett underbart badrum. Väljer du det senare så är risken stor att du missar frukosten varje dag. Men som sagt, allt handlar om vad du behöver och vad som är viktigt för dig. Som du säkert vet så får du vad du betalar för. Så välj med omsorg och beroende på din budget.

Ett hotell som borde stå på allas to do-list.

Dream Midtown ligger även det i New York och är ett fantastiskt hotell som alla borde besöka. Redan när du kommer in i foajén blir du väl mottagen. Dina väskor bärs upp till rummet och du kan passa på att varva ner. Takbaren har en underbar utsikt över hela Broadway, att sitta där en kväll och se ut över alla lampor och höra pulsen nere på gatan är en upplevelse i sig.

Men New York är ju inte allt. Vi har en hel värld att upptäcka. Vad sägs om att besöka Monaco och bo på Monte-Carlo Bay & Resort en natt? Där får du allt och lite till. Hotellet är känt för sin sofistikerade atmosfär. Hotellet har ingen uttalad klädkod men du bör ändå vara välklädd och en aning uppklädd på din vistelse. Här får du perfekt service, underbara sängar, frukost med champagne, ja allt man kan önska.

Även i Stockholm finns 4-stjärniga hotell

Ett av de härligaste och mest klassiska hotell som finns i Stockholm är Berns Hotell. Berns är ett klassiskt välkänt hotell för den som vill uppleva Stockholms nattliv och bo mitt i de finaste delarna av Stockholm. Här får du exakt all den lyx som du kan tänkas vilja ha. Berns är känt för sina shower på kvällarna och den fantastiska maten som serveras i restaurangen. Ett besök här är ett minne för livet.

Till slut, vem ska välja ett 4-stjärnigt hotell?

Ja, vem är det som ska välja ett hotell med 4 stjärnor? Priset avgör ju ofta vad du ska välja och självklart avgör också vilket land och stad som hotellet är beläget i. Vill du lägga lite extra pengar på att bo för att det blir en upplevelse i sig så ska du absolut välja ett hotell med minst 4 stjärnor. När du väljer ett 4-stjärnigt hotell kommer du få en näst intill 5-stjärnig upplevelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *