Bästa hotellen i världen

Det finns otroligt många bra hotell i världen. Men vilket som är det bästa är upp till var och en eftersom vi alla uppskattar olika saker. På den här sajten får du tips på några av de absolut bästa hotellen runt om i världen. Alla med olika saker som gör dem till några av de mest framstående valen. Vad väljer du när du ska ut och resa? Vad gör din resa till en upplevelse?

I Kambodja finns Viroth’s Hotel, Siem Reap, som är ett otroligt charmigt hotell med oaser av grönska och närhet till vattnet. Det ligger nära restauranger, tempel och historiska platser. Inne på hotellområdet finns även ett spa med pool och gym för den som vill träna. Väljer man att bo här behöver man aldrig lämna området, här finns allt. Rummen är fräscha och har sköna sängar och lyxiga badrum.

Vart är ditt drömresmål?

Har du något drömresmål dit du har bestämt dig för att dit behöver du åka någon gång i ditt liv? Kanske är Paris din dröm? Då skulle La Reserve Paris – Hotel & Spa vara ett bra hotell att bo på för att maximera din upplevelse. På det hotellet bor du mitt i stan och har utsikt över Eiffeltornet. Rummen är lyxigt inredda med en känsla av att vara hemma. Här trivs man.

På La Reserve Paris – Hotel & Spa har du ett lyxigt spa och en stor pool inomhus med härliga bås att slappna av i med en drink eller en bok. När du väl kommer upp på rummet är det mjuka färger och lyx överallt. Här kan du slappna av. På kvällen slår du dig ner framför den franska balkongen och tittar ut, njuter av Paris och dess dofter, fart och fläkt.

Din nästa resa

Nästa gång du ska ut och resa kanske du ska börja tvärtom. Normalt börjar man ju med att välja resmål, varför inte börja med att välja hotell och resa till det land där drömhotellet ligger? Ett av världens bästa hotell ligger på Mauritius och heter The Oberoi. Här kan du få en egen bungalow med trädgård, pool och till och med en egen butler som kommer och lagar din mat. Det vore väl en dröm?

Mauritius kan ju vara ett drömresmål med alla vita stränder och gröna palmer som svajar i vinden. På The Oberoi finns några av Mauritius finaste restauranger och servicen är helt fantastisk. Eller kanske Maldiverna med ett hotell som inte bara är världens bästa utan dessutom världens mest romantiska. Ja, det finns många hotell att välja på. Vi vill tillgodose dig med några bra tips på hotell, både lyxiga men även enkla.

Kanske blir det Maldiverna?

På Maldiverna hittar du ett hotell som heter Baros Maldives. Det är även det på topp 10 av världens bästa hotell. Hotellet ligger på en ö cirka 25 minuter från flygplatsen med båt. Kan det bli bättre eller mer romantiskt? Här kan du hyra en privat villa i havet eller på stranden. Det är hög standard både på maten och servicen. Här blir du väl omhändertagen men det kostar också därefter.

Vill du kanske ta med dig din partner på resan så finns ett annat av världens bästa hotell i Italien i staden Riccione. Hotellet heter Hotel Belvedere och är något utöver det vanliga. Här kan ni kan njuta av härliga strandpromenader och sedan äta en god middag i hotellets restaurang. Efter det kan ni njuta på ert rum som är modernt inrett i varma jordnära färger. Detta hotellet är något alldeles extra!

Det finns många hotell att välja på. Vad passar dig?

Det finns verkligen hotell över hela världen som är utsedda till bästa hotellet så vart du än ska resa finns en möjlighet till extra lyx och flärd. Sedan är det förstås slutligen din smak som bestämmer vad som är bäst för just dig. Kanske vill du ha det enkelt och billigt? Eller så vill du absolut inte ha det enkelt utan vill betala för den lyx som alla dessa bästa hotell erbjuder.

Prisklasser

Till slut handlar det ju om vad du behöver och vad det får kosta. Hotell utsedda till världens bästa har prisklasser från 1 000 kronor och ända upp till flera miljoner. Då är det endast en natt du hyr rummet ska tilläggas. En del hotell tar även betalt per person i rummet och inte bara för ett rum. Ett gott råd är att titta runt och fundera över dina behov och få tips här på sajten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *