Hotel Pigalle lanserar Sveriges mest luxuösa hundrum

| 8 januari, 2016 | 0 Kommentar

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle har hunnit med en hel del sedan man öppnade våren 2014. Nästa steg är något oväntat: hotellet lanserar Sveriges mest luxuösa hundrum.

Vi har alltid fokus på upplevelsen och nu har turen kommit till människans bästa vän. Självklart ska vi ha hög svansföring också när det kommer till hundgästerna, säger Jimmy Olsson, hotellchef.

Hundrummet utrustas självklart med sådant som hör hundliv till, och framförallt en premiumbädd från lyxmärket Lord Lou. Att exklusivitet och design är även för hunden är inget konstigt. Hotel Pigalle blev i november utsett till ett av världens 20 främsta, nya lyxhotell på den prestigefyllda galan World Luxury Hotel Awards.

Förutom att lansera ett förstaklassigt hundrum söker hotellet även ett nytt affischnamn för Hotel Pigalle under hela nästa år. En hund, förstås.

Hotel Pigalle har även krokat arm med nordens största hundmässa, MyDOG, som äger rum i januari. Där utses Årets Utställningshund 2015 och i vinsten ingår en natt i det luxuösa hundrummet.

Det är roligt att haka på MyDOG-mässan och de 10 000 hundar som kommer till Göteborg i fyra dagar, säger Jimmy Olsson, hotellchef., säger Jimmy Olsson, hotellchef.

Hotel Pigalle ägs av ESS Group, som även driver resorthotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad och lifestylehotellet Bellora mitt på Avenyn i Göteborg.

Postat i : Hotellnyheter
×

Skicka en kommentar