Jobba hos oss

HotelNews.se utvecklas ständigt och är en populär site för många som jobbar inom hotell- och restaurangnäringen. Vi på HotelNews.se vill vara först med det sista.

Vi söker en säljare!

Jobbeskrivning:

Vi söker dig, en driven och ambitiös toppsäljare till HotelNews.se Vi söker dig som drivs av högt uppsatta mål och deadlines. Huvuduppgiften är att ansvara för HotelNews försäljning. Telefon och dator är dina två främsta redskap och produktutbudet är brett. Du jobbar digitala lösningar, där du är ansvarig för prospektering, utveckling av redaktionella koncept samt kreativa annonseringslösningar.
Personliga egenskaper – Vi söker dig som är:
  • Ambitiös, ödmjuk och prestigelös
  • Driven och resultatinriktad
  • Strukturerad och organiserad
  • En vinnarskalle med kämpaglöd
  • Positiv och social kompetent
  • Brinner för att göra affärer och har en stark entreprenörsanda
Ansök och för mer information:
Om HotelNews:
Hotelnews.se är nyhetstidning på webben. Ett nyhetsforum och mötesplats för hotell- och restaurangmänniskor, bokare och resebyråpersonal.
Nyheterna är också till för intresserade affärsresenärer och turister som vill ha koll på det senaste inom hotell, restaurang och besöksnäring. Här hittar man aktuella nyheter, temaartiklar om intressanta hotell och restauranger såväl som skvaller om hotell- och krogfolk och var de fått nytt jobb. Vårt mål är primärt att täcka Sverige och övriga Norden liksom våra andra grannar runt Östersjön.
Vi bevakar även viktigare hotellnyheter och trender i övriga världen. Vår ambition är också att vara ledande inom vår nisch. Vi som arbetar med sidan har lång erfarenhet av att skriva och publicera nyheter som berör besöksnäring, hotell, krog, resor och turism. Hotel News är i första hand en webbplats som berör hotellnäringen men då restauranger också ingår i denna bransch tar vi även med krognyheter.
Hotelnews.se startade 2013 och har sedan dess blivit ett populärt nyhetsforum för hotell- och restaurangnäringen.