Like & Share på Avalon Hotel ger välgörenhetspengar

| 7 april, 2015 | 0 Kommentar

Avalon Hotel

På Avalon Hotel, Kungstorget 9  säljs ett exklusivt kuddfodral designat av konstnären Karolina Palmér. Kuddfodralet kan köpas i hotellets reception och finns även i en begränsad utsträckning via Avalons webbsida, www.avalonhotel.se.

Överskottet från försäljningen av kuddfodralet går direkt till Göteborgs Stadsmissions arbete med utsatta barn, unga och familjer.

Bakgrund,  alla sagor har en början och förhoppningsvis ett lyckligt slut. Hotel Avalons gemensamma resa startade med att två människor möttes, Mia Landin från Avalon Hotel & Ulrica Hellichius från Göteborgs Stadsmission. Tycke uppstod och trots olika verksamheter och olika bakgrund insåg vi att vi delar en gemensam grund – att alla människor är lika mycket värda. Tillsammans skapades värdeord som alla involverade kunde stå för: vänskap, tillgänglighet, välkomnande, lika värde, gemenskap, delaktighet, möten.

Deras gemensamma resa går i konstens tecken. För Avalon Hotel är konst och kultur väldigt viktigt och ett av hotellets signum. Konstnären Karolina Palmér målade en tavla, motivet blev till ett exklusivt kuddfodral som bara går att köpa på Avalon Hotel. Konstverket kallar vi för LIKE & SHARE. Originalkonstverket kommer att hänga på hotellet under en begränsad period.  #likeandsharebyavalon

Göteborgs Stadsmission Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Organisationen arbetar i två huvudriktningar: ett socialt arbete finansierat av skänkta gåvor samt verksamheter upphandlade av kommun och region. Vi drivs av en god idé – idén att stötta utsatta människor som hamnat i utsatta situationer.

Avalon Hotel ägs av Svenska Stadshotell AB

Postat i : Hotellnyheter
×

Skicka en kommentar