Om HotelNews

Hotelnews.se är nyhetstidning på webben. Ett nyhetsforum och mötesplats för hotell- och restaurangmänniskor, bokare och resebyråpersonal.

Nyheterna är också till för intresserade affärsresenärer och turister som vill ha koll på det senaste inom hotell, restaurang och besöksnäring.

Här hittar man aktuella nyheter, temaartiklar om intressanta hotell och restauranger såväl som skvaller om hotell- och krogfolk och var de fått nytt jobb. Vårt mål är primärt att täcka Sverige och övriga Norden liksom våra andra grannar runt Östersjön. Vi bevakar även viktigare hotellnyheter och trender i övriga världen.

Vår ambition är också att vara ledande inom vår nisch. Vi som arbetar med sidan har lång erfarenhet av att skriva och publicera nyheter som berör besöksnäring, hotell, krog, resor och turism. Dessutom är vi experter på att utveckla webbplatser och bloggar.

Hotel News är i första hand en webbplats som berör hotellnäringen men då restauranger också ingår i denna bransch tar vi även med krognyheter. När det gäller restaurang är vår målsättning dock inte att vara heltäckande men vi kan även rapportera om restauranger eller barer som inte ligger i anslutning till ett hotell. Dessutom kan det hända att vi även skriver om ett speciellt hotells omgivande miljö och attraktioner om vi finner detta vara av värde.

Hotelnews.se startade 2013 och har sedan dess blivit ett populärt nyhetsforum för hotell- och restaurangnäringen.

Vi tar även emot och är mycket tacksamma för tips och bidrag från alla som är intresserade av denna sida.

Varmt välkommen hälsar redaktionen