Percy Nilsson öppnar Malmös högsta hotell med skybar

| 11 mars, 2015 | 1 Kommentar

Malmös högsta hotel

Stadsdelen Hyllie i Malmö är platsen där företagsetableringar och privatboende ökar i starkt tempo. Med fantastisk infrastruktur och tillgänglighet till både flygplatser och tåg fortsätter området växa och kan nu stoltsera med sitt första hotell. Malmö Arena Hotel ägs till 100 % av Percy Nilsson genom Parkfast-koncernen som låtit uppföra hotellet på mindre än 18 månader till en kostnad av 300 miljoner kronor. Hotellet kommer att ingå i Best Western, en av världens största hotellkedjor med över 4000 hotell i 80 länder och det officiella namnet blir Best Western Malmö Arena Hotel.

– Vår ambition är att skapa en mötesplats för både hotellgäster och Malmöbor. Det skall vara en varm atmosfär och enkla koncept som tilltalar en bred målgrupp, men alltid med kvalitet i centrum, säger Nina Ulvinen, vd för Malmö Arena Hotel och Hotell Mäster Johan.

Malmö Arenas väl renommerade kök blir ansvarigt för hotellets mat och dryck, som kommer att serveras i dels ”Nilssons Restaurang & Bar” i bottenplan och ”SKAJ-bar” på 16:e våningen med utsikt till både Köpenhamn och Ven.

I ”Nilssons Restaurang & Bar” läggs fokus på nordiska råvaror, smaker och tillagningsmetoder. Här erbjuds rätter som de flesta känner igen, men ändå blir överraskade av. I ”SKAJ-bar” går det bra att beställa sill på burk, Nilssons räktrålare och smårätter som passar till goda drycker.

-Verksamheten i Malmö Arena Hotel kommer att erbjuda fler fasta arbetstillfällen och i samarbete med befintlig verksamhet i Malmö Arena finns många goda synergieffekter inom bl.a.event, restaurangverksamhet samt teknisk drift, säger Linda Persson, General Manager på Malmö Arena Hotel.

Hotellet invigs torsdag den 12 mars och öppnar för de första officiella gästerna den 15 mars. Hotellet är mer än välbelagt från start och fullbelagt redan under den första veckan.

×

1 Comment on "Percy Nilsson öppnar Malmös högsta hotell med skybar"

Trackback | Comments RSS Feed

 1. Jeanette Rögden skriver:

  Hej :)
  Otroligt att man är hemma igen en lördagskväll innan kl 23 !
  Men!!! Jag var på ”skajbar” med mina vänner och trodde det skulle bli en rolig kväll :)
  Det blev det också (eftersom jag har trevliga vänner) ända fram tills en av mina vänner skulle beställa mer cava till oss (10 pers) 3dje flaskan!!!!!
  Jag är fortfarande chockad av att han fick ett bemötande av personalen som sa att han var för full och fick inte beställ mer !!!???????
  Vi alla reste oss och gick därifrån som ni alla säkert förstår, ringde efter taxi och väntade tyvärr inomhus eftersom det regnade… (självklart pratade vi alla om hur detta stället behandla sina gäster !!!! Och det var INTE populärt!!!!! Vi skulle bli utslängda även för det!!!!!
  Tyvärr Percy :( Du hade en bra tanke men med denna personal så kommer du inte långt!!!!!
  Jag lovar att du hade sagt samma som jag om du varit med ikväll!!!!
  TÄNK PÅ VEM DU ANSTÄLLER!!!!
  Lycka till i dina fortsatta projekt :)

Skicka en kommentar